O nas

Fizioterapija Eno se je odprla z namenom nudenja kakovostne, z dokazi (kliničnimi študijami) podprte fizioterapije in rehabilitacije.

Obravnava je multidisciplinarna, kar pomeni, da fizioterapevt glede na anamnezo in prvi pregled po potrebi vzpostavi sodelovanje z drugimi strokovnjaki:

  • Specialist travmatolog, ortoped ali fiziater:
    • Primer: Imate poškodbo ali bolečino in tekom zdravljenja se pokaže potreba po slikovni diagnostiki ali operaciji.
  • Psihoterapevt:
    • Primer: Kronične bolečine – kompleksni regionalni bolečinski sindrom, fibromialgija ali pri premagovanju strahu pri športnih nastopih ipd.
  • Kineziolog ali športni trener:
    • Primer: Vrhunski ali rekreativni športniki potrebujejo preventivno obravnavo, obravnavo preobremenitvenih stanj ali poškodb nastalih pri treningih ali tekmovalnem udejstvovanju. Za optimalno vrnitev v vaš vadbeni ali tekmovalni proces svetujemo glede ustrezne prilagoditve treningov in se na vašo željo povežemo s trenerjem, ali pa vam svetujemo vključitev v kineziološke centre s katerimi smo za čas vadbe v komunikaciji. Ob tem spremljamo vaš napredek in svetujemo pri stopnjevanju/regresiji vaj, v kolikor se pojavijo bolečine.

To nam omogoča, da ste obravnavani strokovno in celostno na enem mestu. S tem se čas in stroški okrevanja opazno zmanjšajo, tako da lahko čim prej zaživite polno življenje brez bolečin.

Preko obravnave na daljavo “ePosvet”  pa lahko vaše težave poskusimo odpraviti kar iz udobja vašega doma.

Ana Jeras
Borut Vrhovnik